Budgetskabelon til Frisørsalon

Som et led i at hjælpe dig, har vi lavet det vi kalder en salonstarter. Lige nu er det en budgetskabelon til frisørsalon, der dækker over både opstart og daglig drift af salon. Den er ganske gratis at download, men vi vil rigtig gerne hjælpe dig yderligere, og tage en uforpligtende snak om hvordan man fylder skabelonen bedst ud. Så vi opfordre dig på det kraftigste til at sætte kryds i boksen nedenfor og bliv ringet op.

Var det ikke lige en budgetskabelon du søgte? Vi er godt klædt på til at rådgive og hjælpe dig i opstart af salon, såvel som udvikling og drift. Så hvis du har et spørgsmål, så skyd os en mail eller giv os et kald.

Salondesigns er en del af Salonbrands, og vi kan derfor hjælpe dig med meget mere end bare frisørinventar og indretning. Så når du er færdig med at få ideer til indretning og inventar er du mere end velkommen på Salonbrands.dk.

Du modtager budgetskabelonen til frisørsalon per mail. Har du ikke modtaget den indenfor 5-10 minutter, så tjek dit spamfilter og prøv igen.  Hvis du er i tvivl om eller gerne vil læse mere om vores behandling af din data, kan du finde det under vores persondata og cookie politik.

 

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.