Salonindretning & Rådgivning

Søger du inspiration, ideer eller hjælp til nyt frisørinventar og salonindretning? Så kan vi give den professionelle sparring, rådgivning og indretningshjælp, der passer til dine behov. Kig ind på takumibeauty.dk, her finder du frisørstole, frisør møbler, vaskestole, betjeninger, frisør diske & reoler, samt frisørtilbehør.

Vi har mange års erfaring med salonindretning. Så vi ved lige hvor og hvordan frisørstolen skal stå, så der er plads til at arbejde. Samtidig med at vi kan tilbyde dig så meget mere igennem Salonbrands.

Så langt, Så godt...

1
Saloner Indrettet
1
Stole Solgt
1 %
Tilfredse Kunder

Design & Indretningsfilosofi

Som du nok kan hører får du ikke ”bare” en indretningsarkitekt- eller konsulent, men en personlig sparringspartner med erfaring og dyb indsigt i frisørfaget. Fra start er det vigtigt vi får styr på forventningerne. På den måde finder vi hinanden og sikre at vi ser alle kreative og unikke muligheder i vores samarbejde. Når alle de ordinære detaljer er på plads, begynder vi at arbejde med salonindretning. Sammen med dig skaber vi en visuelidentitet og giver rummet sjæl. Men vigtigst af alt skaber vi sammen et konstruktiv, fleksibelt og ergonomisk arbejdsmiljø for dig og dine ansatte. Det sikre samtidigt stemning og giver dig ro som salonejer, til at fokusere på dit håndværk.

Salonsupport

Vi
Hjælper
dig
med

Finansiering & Budget

Vil du have finansieret eller lease dit saloninteriør? Presser banken for et budget? Vi hjælper med dig gerne, så du kan gå i banken med ro i maven. Læs mere her...

Indretning & Frisørinventar

Søger du inspiration til din salon, eller er du nysgerrig på hvordan andre stiller deres frisørinventar? Vi har mange års erfaring og ved hvordan frisørstolen skal stå.

Levering & Montering

Vi leverer, og vores dygtige håndværkere monterer. Der er service og reparation på alle vores produkter. Så hvis uheldet er ude, så står vi også klar. Læs mere her...