Frisørinventar til alle.

Frisør inventar på en helt ny måde. Super kvalitet og design, til ægte nettopriser. Direkte fra fabrik til din salondør. Alle ekstra omkostninger er skåret væk.

Vores frisørinventar er trendy, nyt og i højkvalitet og bedst af alt, nemt, enkelt og billigere end brugt! Kig ind på takumibeauty.dk, her finder du frisørstole, frisør møbler, vaskestole, betjeninger, frisør diske & reoler, samt frisørtilbehør.

Book en tid i vores Showrooms

Takumi producerer salon møbler. Navnet er ganske vist japansk, men design er spansk. Fokus er på kvalitetsprodukter til en god pris, og personlig og hurtig betjening. Kundeoplevelsen er i højsædet og tilførelsen af værdi er målet. 

Maletti er italiensk design når det er bedst. De sælger og producere næsten alt hvad en frisørsalon har brug for. Lige fra barber- og frisørstole, vaske og spejle, til receptionsdiske. Desuden er de yderst fleksibel når det kommer til individuelle ønsker.

Ingen Fordyrende Mellemled

Fra Fabrik til din Salon

Vi har skåret de ekstra omkostninger fra. Det betyder at når du køber frisør inventar hos os er det, den absolut billigste måde at gøre det på. Du betaler kun den reelle fragt fra fabrikken til din dør og så selvfølgelig for selve inventaret. Ingen fordyrende mellemled hos os.

SALON SUPPORT

Vi
Hjæper
dig
med

Finansiering & Budget

Vil du have finansieret eller lease dit saloninteriør? Presser banken for et budget? Vi hjælper med dig gerne, så du kan gå i banken med ro i maven.

Indretning & Frisørinventar

Søger du inspiration til din salon, eller er du nysgerrig på hvordan andre stiller deres frisørinventar? Vi har mange års erfaring og ved hvordan frisørstolen skal stå.

Levering & Montering

Vi leverer, og vores dygtige håndværkere monterer. Der er service og reparation på alle vores produkter. Så hvis uheldet er ude, så står vi også klar.